Loggbok / sara

Hejhej, nu blev det så att festen i helgen blev tyvärr inställd och det var mindre bra! Så vi har nu bestämt att vi ska ställa frågor till folk ute på stan. Vi får se hur många som går med på det och hur många som väljer att inte svara. Alkohol verkar vara ett ganska känsligt ämne för många människor eftersom att när man pratar om det med släkt och vänner är det många som undviker frågan alkohol.
Det Victoria skriver låter bra, vi får fixa nya projektplanen och prata igenom hur vi ska göra med det här eftersom att det verkar som om alkohol blir känsligt för många människor.
/ Sara

Loggbok

Hejsan, hejsan. I helgen så blev det inte så mycket filmande eftersom att festen var inställd... Vi kunde inte heller hitta någon annan fest så det blev inte särskilt bra alls. Vi har i alla fall förberett frågor som vi ska ställa och det är inte så många men vi har tagit med det som behövs. Är det för många frågor så kanske folk inte orkar ställa upp eller så, och om vi frågar ganska många så får vi nog all fakta vi behöver.
Victoria: Ja det låter bra!
/Sofie.

Hej tjejer

Kommer ni ihåg tipset som Sara sa om att ha bloggen som startsida. Jag tycker att vi kör på det och hoppas att de hjälper. Vet inte om nån av er redan skickat in projektplanen till Nina men jag gör det i alla fall. Dock blir det den gamla projekt planen och så skickar vi den nya till Elin istället. Jag har däremot lagt till den nya tidsplanen på den galma projektplanen. Tycker ni att detta låter bra?

// Victoria


Loggbok v 50

Hej!

Vet att jag inte skrivit loggbok senaste veckorna men de beror på att jag vart sjuk och att de står väldigt still också för tillfället men nu ska de bli ändring på det. Vi har äntligen lyckats få tag på en videokamera, dock va den lite mer avanserad än vi trodde men de får vi lösa. Vi får träna lite bara, så sitter de nog snart. Jag och Sara tog med kameran till Sollentuna idag på dagen och skulle intervjuva folk. Men de gick allt utom bra, ingen ville ställa upp. Kanske är de för att alkohol är ett känsligt ämne eller för att de helt enkelt inte vill vara med på film.

Sen idag (fredag) vet jag inte om de blev att Sara och Sofie kanske kunde filma något på kvällen, jag är upptagen just denna kväll och kan inte avboka dem planerna. Men imorgon är planen att vi 3 ska filma. Jag hoppas nu att vi alla också kan när vi äntligen fått tag på en kamera.

Sen igår på pa jobbade vi lite med projekt planen att göra de ändringar i den som vi kom ihåg va fel. Dock glömde vi skicka in den, så Nina får den gamla och den nya som snart är klar skickar vi till Elin direkt. Enkäterna sitter vi och jobbar med omformulering av frågor på. Men inget blir bättre utan vi tycker att de är bra som den är, visst är de kanske vissa små ord som måste tas bort eller läggas till.

Så denna vecka kommer de bli rätt mycket tid som vi lägger ner på projektet.

// Victoria


Loggbok

Hej hej. Nu har vi inte gjort så mycket på senaste tiden, vi står ganska stilla. Men vi får hoppas på att vi kommer igång så fort som möjligt! Sara hittade en videokamera som inte var så dyr och då tänkte vi att våra föräldrar skulle vara med och sponsra oss så att vi kunde köpa den men det verkar inte bli något av det, vilket jag tycker är rätt förståeligt, nu när det är jultider. Problemet med att filma med en digitalkamera är att det kan bli för mörk bild eftersom att det kan vara ganska mörk miljö på krogar och så. Men jag tycker att vi får försöka ändå. =) Jag frågade min mamma och jag fick ta mina föräldrars digitalkamera och man kan ju alltid ta en liten ficklampa bredvid kameran när man filmar, det kan jag också fixa.. har en ficklampa som man vevar upp när batteriet tar slut, hehe. Vi kan ju alltid försöka, det kanske blir bra! =)
/Sofie.

Tidplan!

Förra tidsplanen :
 

Tisdplan:

·         Frågor klara till nästa gång.  (16/09)

·         Gå på dem första bästa festerna och börja observera och filma.

·         Statistiken klar till 23/09

·         Filmen klar till Januari. (utkast).


Som ni ser måste vi totalt ändra tidplanen nu, så jag tänker göra det sen får ni komma med ändringar osv.

- Frågorna är klara, ( bra jobbat)

- Filma måste vi börja med nu! Helgen är perfekt, sen måste vi ligga i med att filma! Jag tänkte kolla med dom som ska med på lördag ut och fira Victoria om det är okej att vi filmar när vi fixar oss och kankse hemgången, för det är ändå én bra början eftersom vi ändå ska ut då.

- Enkäterna ut nästa vecka 13/12-10, Alltså måste vi fixa klart enkäterna den här veckan.

- Statistiken klar slutat av nästa vecka eller början på måndagen veckan efter alltså den 20/12-10

- Utkastet till filmen klar andra veckan i Februari.

/ Sara


RSS 2.0